Reális Kritika

Reális Kritika

Kényszerszünet után ismét kiállítottak

2021. szeptember 25. - LE

A pandémia miatti kényszerszünet után az idén ismét kiállítással jelentkezett a Sárkány Klub (foltvarrók) a táplánszentkereszti falunap hagyományos rendezvényén. A helyszín is a hagyományhoz kapcsolódóan a felújított művelődési ház volt.

foltvar1.JPGA kis műsorral is színesített megnyitón Cserkúti Veronika, a klub vezetője kifejezte örömét, hogy két év kihagyás után létrejöhetett ez a kiállítás, és sokan jöttek el a megnyitóra. Sajnos a pandémia a foltvarrók munkájára is rányomta a bélyegét. Visszaesett az alkotókedv, jóval kevesebben vettek részt a foglalkozásokon, mint korábban. Ettől függetlenül elismerésre méltó, szép alkotások születtek. Folytatták a korábban abbahagyott munkákat és természetesen újakat is készítettek. Ezek megtekinthetők a kiállítás gazdag anyagában.

foltvar2.JPGNagyon sok munka van a kiállított alkotásokban. Nemcsak a közös munkára figyeltek oda, de a helyi intézményeknek, az önkormányzatnak is igyekeztek segíteni, ha szükség volt rá. Régen volt ennyire sokrétű, rengeteg technikát felvonultató, színes, hangulatos kiállításuk. Remélhetőleg ezt majd még fokozni is lehet. Felkérte a megjelenteket, hogy tegyenek bejegyzéseket a vendégkönyvbe, és vegyenek tombolákat a sok szép, értékes alkotásért, amelyeket kisorsolnak.

A részvevők érdeklődéssel személték a valóban színes, sok munkát magában foglaló kiállítást, és egy kis vendéglátásban is részesültek. Természetesen megtörtént a tombolasorsolás is. 

                                                                                                                                        

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realiskritika.blog.hu/api/trackback/id/tr8216700108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása