Reális Kritika

Reális Kritika

Bonis Bona Életműdíjat kapott Prof. Dr. Kovács László

2021. szeptember 25. - LE

bon1.JPGEgyik jelentősebb díj, kitüntetés követi a másikat a településünkön élő prof. dr. Kovács László nyugalmazott tanszékvezető főiskolai tanár életében. Fizika tanárként eredményes és jelentős pályafutást hagyott maga után, de természetesen továbbra sem távolodott el szeretett tantárgyától és a tehetséggondozástól. Nem véletlen, hogy idén szeptember 9-én Budapesten Novák Katalin, a Családokért Felelős Tárca nélküli Miniszter a Nemzeti Tehetség Program keretében végzett kiemelkedően eredményes és áldozatos tehetséggondozó munkája elismeréseként a „Bonis Bona – A nemzet Tehetségeiért” Életműdíjat adományozta a számára. A díjra történő javaslatban egyebek mellett ez áll:

kovacs1.JPG„Kovács László tanár úr egész élete a tehetségek szolgálatában állt.”…”Kovács tanár úr munkássága elismerésének koronájaként javasoljuk Őt a Bonis Bona Életműdíjra.” Úgy gondolom, az olvasók nevében is szívből gratulálhatok a díj elnyeréséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://realiskritika.blog.hu/api/trackback/id/tr1416700102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása